2024-05-06 206 浏览
今日又系食日本菜既时间啦!呢度晚市套餐都有几款,我地就食梅,一个好丰富既二人套餐!先上枱既系和牛他他沙津同前菜三点,前菜系蒜头渍,柠檬果冻,水云,最特别系柠檬果冻,甜甜酸酸,味道特别(^з^)而之后就有和牛寿司,和牛既面头都有海胆,味香鲜甜,海胆既鲜味更加带出和牛既牛香,而且和牛充满油份,油香满满,味道更加香呀(^o^)另外呢亦有寿喜烧,用既肉都系鸟取A5大山黑毛和牛盛盒,入面有肩胛里脊、上后腰脊肉、西冷、丸芯、肋间肉、内腿肉,当中最特别一定系丸芯,原来系牛入面大三角部分既厚切,口感几有咬口,有啲筋位,口感特别又重牛香(≧▽≦)另外又有野菜拼盘,主食亦有和牛味噌煮同和牛油渣饭,以和牛入馔,牛肉既肉香满满地发挥出黎!清汤同甜品更加系成餐既完美作结呀!
清汤同甜品更加系成餐既完美作结呀!