2022-02-04
过年仍然6点后⏰无堂食,要返工的我,更系要揾下有咩快,靓,正👍食物啦!上网见到呢间616外卖二人套餐,价格合理,之前都有去食过,对佢品质信心,原来开到去将军澳,更系要试试啦!经openrice上网订餐,指明取餐时间,下午己经左,早啲订,唔洗烦,惊佢无货,因为系年廿九,套餐包括$288🍲理想点"鲜"汤底🐮二人份牛肉并盘:横隔肌 五花趾 牛驼峰 匙柄(各一碟)🥬鲜蔬拼盘:娃娃菜 金菇 蜂巢豆腐 芋丝🥗小食:炸鱼皮一份🍜面食:公仔面 及 稻庭乌冬 (各一份)🥤饮品 两份⭐⭐温馨提示: 去餐厅有两个方法⭐⭐1) popcorn 1期商场一楼 CPU旁边有䢂口直达,2) 地面酒店入口顺利取餐回家,准备开餐,汤底有保鲜纸包裹,防漏,够细心,赞👍, 汤底都几足料,唔错每样盒都有名称,一睇就知系什么肉,加分💯肉质新鲜,好有牛味🐮,唔会太肥,感觉健康蔬菜类🥦,比较逊色,有少量蔬菜,金菇,蜂巢豆腐,芋丝,乌冬,公仔面各一小食🍢: 炸鱼皮呢个鱼皮,不得了,攞到返屋企,仍然好脆,灼一灼,吸收咗汤汁,内软外脆,呢个口感,我like💓饮品🍻: 菊花桂园露,乌梅汁清热一流,加冰饮,唔会太甜!
套餐包括$288
🍲理想点"鲜"汤底
🐮二人份牛肉并盘:横隔肌 五花趾 牛驼峰 匙柄(各一碟)
🥬鲜蔬拼盘:娃娃菜 金菇 蜂巢豆腐 芋丝
🥗小食:炸鱼皮一份
🍜面食:公仔面 及 稻庭乌冬 (各一份)
🥤饮品 两份
⭐⭐温馨提示: 去餐厅有两个方法⭐⭐
1) popcorn 1期商场一楼 CPU旁边有䢂口直达,
2) 地面酒店入口
每样盒都有名称,一睇就知系什么肉,加分💯
肉质新鲜,好有牛味🐮,唔会太肥,感觉健康
小食🍢: 炸鱼皮
饮品🍻: 菊花桂园露,乌梅汁
清热一流,加冰饮,唔会太甜!