餐厅: CHICKEN FACTORY (香港仔中心)
资讯:

2022-08-20 1077 浏览
去到香港仔都揾咗阵,好少行开呢边,个位有啲隐蔽,但其实都系商场入口,只系平时好少留意。一入到去觉得似外国啲烧鸡店,入去见得两张台,原来入去转个湾别有洞天,仲有几张台十几个位。门口有两部自助点餐机,势估唔到呢间貌似外国烧鸡店都会有海南鸡饭食。我同朋友点咗个二人餐,有只烤鸡、两个饭、三只瑞士鸡翼、焗薯同埋两枝饮品。我想讲呢个份量直程够三四个人食,我哋两个食剩大半只鸡,油饭都唔错,朋友就话蘑菇饭好食过K字头𠮶间,瑞士鸡翼就麻麻哋,烤鸡烧得几香口美味,焗薯都唔错。另一位朋友点咗海南鸡饭,估唔到啲鸡又几滑,似模似样,朋友都觉得好食。呢个价钱其实几抵,只系份量太多食唔晒,所以下次三个人share算喇。

烤鸡
二人餐