2019-01-04
前几日,约左朋友食晚餐,见大家好耐冇食过好野,所以就决定食放题,为生活减减压! 一食放题就必定要叫最爱既刺身啦,北寄贝,三文鱼,鲍鱼片,赤贝,甜虾等等,食黎d先值回票价,哈哈!d 刺身尚算新鲜,好yummy: )之后我系榴梿爱好者,榴梿炸弹又点走得甩呢,佢外脆内仲暖暖地,食完一粒又一粒。再者,食放题必叫烧波萝同细细粒蕃薯,菠萝juicy ,但蕃薯仔就有dd失水准。而今次试左好多放题餐厅都冇既冬阴公海鲜汤,出奇地好好饮,好比去泰国旅行时饮既冬阴公既味道。So far 全部都冇屚到单同埋员工服务都okay, 值得一试再试。最后最惊喜系可以食限定味道既Milk Top or Haagen Dazs雪糕,我选择左Haagen Dazs既焦糖脆饼味,雪糕作ending,好满足黎一餐放题