2023-07-09
朋友介绍我嚟油塘呢间烧肉放题试吓 又真系几抵食 几值得推介俾大家😚 烧肉系自助形式拎野食嘅 外面有分咗唔同嘅区域拎野食 排列得几整齐同埋有食物嘅tag👍🏻肉类推介基本上嘅猪牛鸡都满足到😎 安格斯黑椒洋葱牛柳粒 极尚牛肋骨 汁烧牛舌 韩式护心肉 牛肉质素都唔错😉 烧烤又点少得鸡中翼同鸡扒🐥 沙姜鸡扒 韩式鸡中翼 炭烧烧汁鸡翼都几厚肉 另外都食咗好多件猪仔骨 蜜汁叉烧 同埋五花腩🐷烧烤海鲜龙脷鱼柳 鲭鱼 鱼肉嫩滑 唔会有好大嘅雪藏味🐟 几推介咖喱鱿鱼🦑 烧完真系香喷喷日系风味完全冇谂过呢度仲会有日式嘅食物 雪柜入面有三文鱼刺身 一碟三片 但系已经俾我急不及待咁食咗一块🫢 仲有一啲前菜 同卷物🍣 例如系芝麻八爪鱼同埋加州卷人气小炒及脆卜卜炸物有甜醋猪脚姜 菠萝生炒骨 同埋萝卜牛腩牛筋 牛筋炆得好入味😙 炸鸡中翼 春卷 咖喱角 麦乐鸡 薯条 样样都系微暖 但依然好脆口 特别中意佢嘅炸鸡中翼 好大只 又好juicy😉特色甜品一入门口已经见到甜品区 有啫喱杯 柠檬挞 朱古力炸弹 牛奶公司雪糕 仲有韩国特色水果雪条🫢 朱古力炸弹几有惊喜 入面有少少流心咁🍫多款饮品有好多汽水 啤酒任饮 烧肉配啤酒系
肉类推介
烧烤海鲜
日系风味
人气小炒及脆卜卜炸物
特色甜品
多款饮品
有好多汽水 啤酒任饮 烧肉配啤酒系个唔错嘅选择🍻 仲有杨协成产品 可以清凉少少🤏
我同朋友都食得好开心 因为真系好抵食😏 呢个价钱食到咁多嘢真系好正 真心推荐大家过嚟试吓🤩