2023-03-29 748 浏览
尖沙咀分店最近搬咗铺,装演都系简约舒服,提供嘅串烧款式及口味繁多,同埋呢到嘅串烧唔会好似出面𠮶啲落劲多味粉,去掩盖咗食物嘅味道!串烧全部都系即叫即烧,价钱亲民,生啤更加系买一送一,平均$24杯,真抵赞!饮酒食串烧,好有气氛嘅一间串烧店!食咗太多款,讲下有咩系必食先👐🏻🍏焦糖青苹果鹅肝多士 $108鹅肝好大块,非常肥美😍配埋青苹果及多士,真系十分滋味又邪恶,一啲都唔觉得腻,好夹!🐣提灯 $38最近好似爱上咗提灯👐🏻每只鸡只有一只,提灯即系鸡嘅卵巢+末孵化嘅蛋,火候掌握得唔错,调味适中,咬落去有少少爆浆感觉,味道浓郁🐠凉拌藤椒鱼皮 $38鱼皮非常爽口,又入味,唔会太辣,好开胃!好钟意佢切到细细块,口感好好🫶🏻🍭豚肉节瓜波板糖(付月见) $38卖相好得意😍豚肉同节瓜片卷成类似波板糖,点埋月见汁,滑溜可口🐣汁烧免治鸡肉软骨棒 (付月见) $38鸡肉棒口感爽脆,配搭香甜嘅月见汁,每次必食🐣鸡皮墨鱼滑 $38鸡皮烧到好香脆,包住弹牙嘅墨鱼滑,口感好丰富🫶🏻🐣盐烧原块鸡皮 $22烧得好香脆,完全冇多余嘅肥膏,食落好似食紧薯片咁,带有少少盐香,配啤酒一流呀,每次都要叫🤭🦑麻辣手钓墨鱼须 $22口感超级

焦糖青苹果鹅肝多士
🍏焦糖青苹果鹅肝多士 $108
提灯

🐣提灯 $38
凉拌藤椒鱼皮

🐠凉拌藤椒鱼皮 $38
豚肉节瓜波板糖(付月见)

🍭豚肉节瓜波板糖(付月见) $38
汁烧免治鸡肉软骨棒 (付月见)

🐣汁烧免治鸡肉软骨棒 (付月见) $38
鸡肉棒口感爽脆,配搭香甜嘅月见汁,每次必食
盐烧原块鸡皮

🐣鸡皮墨鱼滑 $38
鸡皮烧到好香脆,包住弹牙嘅墨鱼滑,口感好丰富🫶🏻

🐣盐烧原块鸡皮 $22

🦑麻辣手钓墨鱼须 $22
口感超级弹牙,又惹味🤤

🍆孜然烧蒜蓉茄子 $36
烧茄子软绵多汁,皮肉轻昜分离,表面布满蒜蓉、孜然粉及酱汁,食落十分惹味
明太子鸡腿肉

🐣明太子鸡腿肉 $28
嫩滑嘅鸡腿肉布满浓厚嘅明太子酱,十分惹味
香辣鸡脚根

🐣香辣鸡脚根 $22
外皮烧得焦香,咬落有口感带微辣,送酒一流

🐮盐烧A4宫崎和牛 $58
肉质软嫩细致,油脂甘香,牛味浓郁

🐋盐烧白鳝 $48
白鳝好肥美,烧到啲皮好脆,肉质弹牙,简单加d盐都已经好好味🤤

🥒麻辣翠玉瓜 $16
厚切食落特别有口感又juicy ,辣得过瘾
蒜蓉烧广岛蚝

🦪蒜蓉烧广岛蚝 $44/两只
广岛蚝肉质肥美饱满,加入牛油及蒜蓉烧香,蚝味十足又juicy, encore咗两转🤭
麻辣鸭舌

🥒麻辣翠玉瓜 $16
厚切食落特别有口感又juicy ,辣得过瘾

🦆麻辣鸭舌 $28
口感爽弹,十分惹味,越咬越香
百香果威士忌梳打

🍹百香果威士忌梳打 $48
百香果味较突出,饮落再带有些少嘅威士忌味
焦糖青苹果鹅肝多士
提灯
凉拌藤椒鱼皮
豚肉节瓜波板糖(付月见)
汁烧免治鸡肉软骨棒 (付月见)
盐烧原块鸡皮
明太子鸡腿肉