2023-09-30
♡ 二访人气火锅专门店|616牛肉火锅专门店 ♡-最钟意就系起616打边炉~性价比好高‼️亲民嘅价钱就可以食到喺日本长野县直送嘅信州和牛✈️ 佢哋嘅和牛一向都系十分高质价廉物美😋- ♡ 鸳鸯冬瓜青花椒汤 ♡ $88鸳鸯冬瓜青花椒汤真系好特别!汤底清爽而鲜美,冬瓜带出清甜嘅味道。青花椒嘅汤底带有微微的麻辣风味唔算好辣,反而好开胃添!🥰-♡ 信州和牛后腿肉 ♡ $98肉质鲜嫩多汁,和牛的浓郁鲜香令人陶醉肉质原汁原味,呢个真系大爱♥️-♡ 牛坑爪 ♡ $68牛坑爪肉质松软嫩滑每一口都能感受到爽滑的口感和牛肉的鲜甜🥰-♡ 牛上肋 ♡ $68牛肉肉质鲜嫩,带有适度的油花,入口滑嫩多汁 而且肉质特别软腍 牛肉的鲜味喺口腔盘旋😝-♡ 鲜制手打乌冬 ♡ $18每次嚟到616 呢个都系我必点首选佢嘅手打乌冬,真系「世一亅‼️幼身而弹牙😋-♡ 鱼皮饺 ♡ $38皮薄馅靓,内里包著鲜嫩的馅料。一口咬下去,鱼皮爆晒汁😛加埋酱汁真系一流🤩-♡ 油麦菜 ♡ $28蔬菜好新鲜 清爽香甜 👍❥#⇢店铺资料:616牛肉火锅专门店 (白杨街) (太子)太子白杨街21号地舖# # 🔍寻找同区美食📍➾ #矿泥黄X太子
最钟意就系起616打边炉~
性价比好高‼️
亲民嘅价钱就可以食到喺
日本长野县直送嘅信州和牛✈️
佢哋嘅和牛一向都系十分高质
价廉物美😋
♡ 鸳鸯冬瓜青花椒汤 ♡ $88
鸳鸯冬瓜青花椒汤真系好特别!
唔算好辣,反而好开胃添!🥰
♡ 信州和牛后腿肉 ♡ $98
肉质鲜嫩多汁,
和牛的浓郁鲜香
令人陶醉
肉质原汁原味,呢个真系大爱♥️
♡ 牛坑爪 ♡ $68
牛坑爪肉质松软嫩滑
每一口都能感受到爽滑的口感
和牛肉的鲜甜🥰
♡ 牛上肋 ♡ $68
牛肉肉质鲜嫩,带有适度的油花,
入口滑嫩多汁 而且肉质特别软腍
牛肉的鲜味喺口腔盘旋😝
♡ 鲜制手打乌冬 ♡ $18
每次嚟到616
呢个都系我必点首选
佢嘅手打乌冬,真系「世一亅‼️
幼身而弹牙😋
♡ 鱼皮饺 ♡ $38
皮薄馅靓,内里包著鲜嫩的馅料。
一口咬下去,鱼皮爆晒汁😛
加埋酱汁真系一流🤩
♡ 油麦菜 ♡ $28
蔬菜好新鲜 清爽香甜 👍
❥
⇢店铺资料:
616牛肉火锅专门店 (白杨街) (太子)
太子白杨街21号地舖
🔍寻找同区美食📍
➾ #矿泥黄X太子
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍拖好去处
#香港美食地图#香港美食指南