2021-04-01
喺西营盘附近食完饭揾甜品,醒起大半年前新开嘅时候食过,印象唔错,再次帮衬支持下先!整体质素唔错,而份量,无论系一碗碗嘅甜品定系沙冰都好大,可惜只有外卖🥺.had dinner nearby sai ying pun 😆 so decided to check out for dessert 🤤 overall, its pretty decent for a takeaway dessert place 😋 their taro balls is pretty chewy and definitely satisfies that craving.💫整体体验 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.6/10环境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 6.5/10 (takeaway only)服务 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.8/10性价比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.8/10回头率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 8/10🌟.《椰汁紫米芋圆》$29🌟7.8/10🌟男朋友超钟意食紫米,次次都比我拣食咩嘅佢,今次都忍唔住揸主意话要食呢款(•̀ᴗ•́)و果然无拣错!又冻又热,我哋拣左冻食!紫米露好好食,甜度适
💫整体体验 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.6/10
服务 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.8/10
性价比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.8/10
回头率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 8/10
🌟
《椰汁紫米芋圆》$29🌟7.8/10🌟
男朋友超钟意食紫米,次次都比我拣食咩嘅佢,今次都忍唔住揸主意话要食呢款(•̀ᴗ•́)و果然无拣错!又冻又热,我哋拣左冻食!紫米露好好食,甜度适中,椰汁味亦都好香好出~主角芋圆有大有细,两款口感都烟韧唔错,仔细食的话都会食到淡淡嘅香芋同番薯味道~而大嘅有芋泥包馅,好正!
𝑀𝑢𝑧𝑖 𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡 木子甜品