2023-09-12
上一次已经食过佢嘅铜锣湾𠮶间,已经觉得非常印象深刻🥳👍🏻❤️男朋友话大围𠮶间仲好食!所以今次夜晚去开𠮶头就去咗排队啦!餐厅嘅装修同格局冇铜锣湾𠮶间咁大同埋新净,始终系第一间嘛👩🏼🍳不过员工嘅态度非常之好服务好细心,入咗一间中式嘅汤面店,感觉自己去咗食日本拉面咁🍜⬆薄切冻豆腐️🌟🌟🌟🌟🌟头盘依然系嗌咗佢哋好出名嘅薄切冻豆腐,一片片然后上面有啲辣酱!劲开胃🤤夏天食作为第一道菜!⬆️金华火腿面🌟🌟🌟🌟🌟个汤底系非常之浓郁嘅金华火腿味,然后仲有一小碟嘅薄切金华火腿可以配埋一齐食!虽然好够味,但系一啲都唔会觉得口干😛😋😋yum yum 下次一定会再嗌依个⬆️棉花鸡面🌟🌟🌟🌟🌟比较两个汤底棉花鸡嘅汤底稍微清淡少少,不过鸡汤味道依然系非常之浓!阳春面嘅质地亦都好啱我胃口❤️❤️❤️⬆️雪梨黑豆水🌟🌟🌟🌟佢哋自己煲嘅饮品!甜甜地,我第一次饮觉得几钟意!🤤😛不过男朋友话其实成日都系呢一款,但系个侍应就讲到好似今日特饮咁😂😂😂😂相信呢一间餐厅会变咗我嘅定期饭堂!有机会嘅话要试多啲唔同嘅汤底!
⬆薄切冻豆腐
️🌟🌟🌟🌟🌟