2023-10-22 251 浏览
-之前有得拣SOE,不过依家无了,今次饮咗House Blend:Ethiopia/ India呢个配搭真系几特别,首先会有花香/ 黄色果香berries,之后又有India辛香料味,呢只豆有层次,但又唔会后段太苦涩,本身好怕香料味太过突出,但2者都有平衡,所以都符合口味。咖啡师都细心友善~又会讲得出豆子嘅风味同味道特色,仲会讲ByeBye.(〃∀〃)想食梦王·班尼迪,可惜卖晒⋯(´゚д゚`)🍝龙虾汤虎虾长通粉 $148--》转了扁意粉,汤汁不变,红椒、蘑菇同洋葱,汤汁方面类似龙虾汤,但对我来讲偏淡咗少少,如果加咗少少调味,可能更好食。🏖️海滩SeaSide雪糕芒果梳打 Ice Cream Mango Soda夏天接近尾声,但系呢杯海滩🏖️真系好靓,望到即点,芒果汁如沙为夏日带来甜甜快乐,🥭芒果算系几甜,类似菲律宾芒果,🍦云呢拿味偏甜,但配饮品就啱啱好。推荐指数:⭐️⭐️⭐️水准都稳定~(*´∀`)~♥ 不太惊喜但唔会中伏!上网见到劣评,但真心唔觉得咁差,可能遇到好员工~?-

Ethiopia/ India

想食梦王·班尼迪,可惜卖晒⋯(´゚д゚`)

🍝龙虾汤虎虾长通粉 $148

🏖️海滩SeaSide
雪糕芒果梳打 Ice Cream Mango Soda

推荐指数:⭐️⭐️⭐️
水准都稳定~(*´∀`)~♥
不太惊喜但唔会中伏!
上网见到劣评,但真心唔觉得咁差,可能遇到好员工~?