2023-06-23
二访#Muze_mozz_hk之前已经食过呢间西班牙、泰国fusion菜既酒吧餐厅,一直念念不忘。朋友生日我决定encore,水准依旧!西班牙手工炸薯波💲58薯波外脆内软,热辣辣。薯蓉绵滑,里面仲有烟肉粒,香口但不油腻。伊比利亚黑毛猪火腿配黑松露三文治 💲68三文治烘得十分香脆,黑毛猪火腿肉味浓郁,口感结实充满甘香,夹住黑松露酱同芝士,有🤏🤏小小拉丝,咸香好味。英伦炸鱼薯条 💲98外皮炸得非常酥脆并呈现漂亮既金黄色,里面既鱼肉保留肉汁同鲜味,口感细嫩。薯条系我最爱既粗薯!超级邪恶!🦀🍝北海道松叶蟹脚忌廉意粉💲188上次都有叫呢个意粉,今次水准依然keep到!忌廉芝士味香气浓郁,口感柔软。意粉口感弹牙挂汁👍🏻。两只蟹脚仔都好鲜甜。Lonely May Cry 💲92淡淡既西柚香,酒味较清醇。Pine Colada 💲82浓浓既椰香味,口味清甜,酒味唔会太重。
西班牙手工炸薯波💲58
伊比利亚黑毛猪火腿配黑松露三文治 💲68
英伦炸鱼薯条 💲98
🦀🍝北海道松叶蟹脚忌廉意粉💲188
Lonely May Cry 💲92
淡淡既西柚香,酒味较清醇。
Pine Colada 💲82
浓浓既椰香味,口味清甜,酒味唔会太重。