2021-11-28 137 浏览
已经第二次食呢间餐厅,已预先订座,所以餐厅留左卡位俾我地🙆🏻。上次被佢嘅威灵顿牛柳吸引左,想黎再食,不过可惜今次黎冇得order,细问之下先知原来只有星期一至四先会供应。一行三人,所以同友人叫一个二人套餐,有两个main、沙律、餐汤、甜品同埋两杯野饮,另外我地再叫左个小食,三个人食已经好够饱。龙虾汤都系招牌菜之一,啖啖浓浓嘅龙虾味呢个意大利饭就普普通通,得一粒带子感觉少左啲,不过食落鲜甜,唔会煮得过熟。西冷叫左七成熟,唔会过熟,香浓肉味伴带油脂香。黑毛猪扒好腍,唔会痴牙,份量亦多,整体黎讲几满意打卡必备嘅饮品,芝士奶盖味唔算浓,反而拿铁唔错,有得一边食爆谷一边饮咖啡都算两种享受😂星期六晚去食都可以慢慢食同朋友倾计,唔似其他餐厅要赶住走,好适合一班朋友聚会,一边食,一边慢慢倾

龙虾汤

龙虾汤都系招牌菜之一,啖啖浓浓嘅龙虾味

美国珍宝带子墨鱼汁意大利饭

美国顶级西冷拼西班牙有骨黑毛猪扒