2024-11-08
#香港cafe #hongkongcoffee 上次食完已经心心念念好想再去🤭趁阿女返学同老公去食多次🩷今次试咗lunch Set For Two:STARTER - 香草蕃茄酱烩西班牙黑毛猪肉丸黑毛猪肉丸鲜嫩多汁,搭配特调嘅香草蕃茄酱酸甜适中👍仲配埋粗薯条,正!MAIN - 苹果木熏猪腩杂菌意大利饭 用苹果木熏出来嘅猪腩香气好特别,加上新鲜杂菌,食起嚟口感丰富,意大利饭吸收了肉汁非常香,不过饭粒口感偏软,唔系我最钟意🥹第二个MAIN dish黑松露忌廉汁煮芝士菠菜馅介子云吞,云吞用黑松露忌廉汁煮,搭配芝士和菠菜馅,黑松露香气爆棚,酱汁香浓!呢个套餐仲可享一款甜品$20 折扣优惠🤩我拣咗焦糖海盐脏脏提拉米苏 #超好吃 ‼️‼️‼️慕斯咖啡香浓,搭配焦糖和海盐,有一种独特嘅甜咸平衡😆❤️每一啖都有浓厚朱古力和咖啡味,再融合微妙嘅海盐,令人食到停唔到口而且卖相好靓,好味又可以打卡,绝对系必食!最后就系我挂住呢间餐厅嘅重点:coffee 🤤🤤🤤#这里的咖啡真的很好喝 PICCOLO短笛咖啡有浓浓香气,比一般拿铁咖啡少一点奶,但味道依然香浓强烈❤️超合我口味老公就饮LATTE鲜奶咖啡,佢都话好味👍
上次食完已经心心念念好想再去🤭趁阿女返学同老公去食多次🩷
今次试咗lunch Set For Two:
STARTER - 香草蕃茄酱烩西班牙黑毛猪肉丸
MAIN - 苹果木熏猪腩杂菌意大利饭
慕斯咖啡香浓,搭配焦糖和海盐,有一种独特嘅甜咸平衡😆❤️
而且卖相好靓,好味又可以打卡,绝对系必食!
最后就系我挂住呢间餐厅嘅重点:coffee 🤤🤤🤤
#这里的咖啡真的很好喝
老公就饮LATTE鲜奶咖啡,佢都话好味👍