2023-11-27
二访🏮鹈舞 上次嚟食完之后,有朋友都话想嚟试吓,今次我哋就拣咗4人套餐~.星期日7点都相当当爆场,好彩有提早booked!—🪭四人套餐餐 $1688🪭鹈舞沙律薯仔、吞拿鱼、鸡蛋沙律、海量沙律菜.🪭季节刺身5点油甘鱼、赤身、赤贝、牡丹虾、白鲷.🪭鹅肝北海道海胆日式蒸蛋🪭一入口就食到超香鹅油味,油腻满腔,配搭埋海胆,实在太奢华啦吗.🪭德岛阿波尾鸡鸡翼日本no.1走地鸡「阿波尾鸡」,炭烧鸡翼就是零舍不同,鸡皮劲脆,一咬爆汁,鸡肉唔干烧得啱啱好~.🪭青森山芋烧山芋入口爽,中意食山芋嘅朋友仔必叫,山芋系非常健康.🪭炉端烧🪭盐烧特上牛舌爽口牛舌,喜欢爽口的朋友仔有福了🪭澳洲和牛烧烧得pinky pinky粉粉嫰嫰,好juicy 😙正...🪭三文鱼及三文鱼籽釜饭有三文鱼 + 三文鱼籽~ 打开盖,可将粒粒涨卜卜三文鱼籽,放入饭里,搅伴好焗一食,或者就咁捞上去生食!乜都唔洗落,就食到咸鲜味~.🍧雪糕有芝麻、榴梿、荔枝、抹茶..Overall嚟讲人均消费$400左右,价钱中等,今次食既炭端烧德岛阿波尾鸡鸡翼依然都系食过之中最好食🤤下次想试埋天妇罗,听闻系香港第1个日藉天妇罗师父仲系已经有40年经验,剩系呢
星期日7点都相当当爆场,好彩有提早booked!
—
🪭四人套餐餐 $1688
薯仔、吞拿鱼、鸡蛋沙律、海量沙律菜
油甘鱼、赤身、赤贝、牡丹虾、白鲷
烧山芋入口爽,中意食山芋嘅朋友仔必叫,山芋系非常健康
🪭炉端烧
爽口牛舌,喜欢爽口的朋友仔有福了
烧得pinky pinky粉粉嫰嫰,好juicy 😙正
Overall嚟讲人均消费$400左右,价钱中等,今次食既炭端烧德岛阿波尾鸡鸡翼依然都系食过之中最好食🤤下次想试埋天妇罗,听闻系香港第1个日藉天妇罗师父仲系已经有40年经验,剩系呢点已经太吸引~ 超推荐一班酒鬼或一大班朋友🍻
如果大家中意俾个like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼
🪭鹈舞 (荔枝角)
🪭荔枝角长义街9号D2 Place ONE 地下2号舖