2023-07-17
之前试过铜锣湾店晚餐,今次来到旺角店午餐探店。原本想试招牌既吉列千层豚肉,但系周末都有指定午餐半价,好吸引!只要先选-个极上午餐,即可享半价order严选割煮午餐。。 ° 𓆝.° ⧔ 极上⧕申子三式丼 (海胆、拖罗蓉、三文鱼子)$298所有食材好新鲜,海胆鲜甜、拖罗入口即溶、三文鱼子朋友话好味,胜在饭嘅份量唔会太多,同鱼生1:1。 ⧔ 严选⧕鳗鱼玉子丼 ㊕半价$138 ⸜♡♡♡♡♡⸝有惊喜!玉子同鳗鱼都厚切。玉子手制,3cm厚,热辣辣,-层层,真心好味;鳗鱼够厚身,烧得外层焦香,肉质好嫩滑松软,无骨,鳗鱼汁唔会太甜太杰,捞饭好惹味,必食 ʕ⸝⸝ᴥ˶กʔ𖢖极上塩烧牛舌芯 +$88 ⸜♡♡♡♡♡⸝๑申子名物๑好淋有弹性,无雪/ 怪味,仲好juicy! 本人唔特别好牛舌都觉得好味🤤𖢖冻奶泡朱古力 +$28朱古力唔够浓,少奶味,正常发挥𖢖西尾抹茶冻鲜奶抹茶香浓但不甘苦,配上3.6牛乳,奶香味与茶味好balance绝对值得-访再访既用心小店。
只要先选-个极上午餐,即可享半价order严选割煮午餐。
。 ° 𓆝.°
⧔ 极上⧕申子三式丼 (海胆、拖罗蓉、三文鱼子)$298
⧔ 严选⧕鳗鱼玉子丼 ㊕半价$138
⸜♡♡♡♡♡⸝
𖢖极上塩烧牛舌芯 +$88
⸜♡♡♡♡♡⸝
𖢖冻奶泡朱古力 +$28
朱古力唔够浓,少奶味,正常发挥
𖢖西尾抹茶冻鲜奶
绝对值得-访再访既用心小店。