餐厅: Fleur (南豐紗廠)
资讯:

2024-04-02 592 浏览
二访呢间环境几舒服又好食嘅cafe 🐶 狗狗都可以一齐坐~中意食牛角包所以叫咗两款牛角包试,果然无令我失望,牛角包就算系放咗一阵先食到仲系好酥脆香口🥐Croissant Lover🥰牛角包夹有一只脆炸软壳蟹、流心太阳蛋同自家制酸青瓜,配上是拉差沙律酱,食落又甜又辣咁,味道配搭得好好又惹味。Egg benedict Lover🍳牛角包夹有两只烧大虾、两粒班尼迪克蛋,蛋黄都煮到半熟再配上少少荷兰汁。仲有以意大利甜醋调味嘅羽衣甘蓝沙律做伴碟。 唯独要留意记得食个时要搬开牛角包,拎走烧虾头再夹埋先好食🤓

Croissant Lover🥰

Egg benedict Lover🍳
唯独要留意记得食个时要搬开牛角包,拎走烧虾头再夹埋先好食🤓