2020-08-07 174 浏览
人气热狗店 近期开左好多间分店 热狗有多款唔同口味 亦有售多款小食 例如芝士烟肉薯条 随时都揾到一间喺附近 完全系抗疫外卖之选!⠀⠀强烈建议大家返到屋企 焗返热个热狗同薯条!包包外层会变得脆身 包包外脆内软带咬口 食落唔会好空气感⠀热狗 +$12至升级套餐⠀任选两款小食 (细薯条 牛油粟米杯 冰菠萝 汽水)⠀⠀▪️火焰芝士辣肉酱热狗 $42热狗面层舖满芝士 超邪恶超吸引!⠀辣肉酱配上生洋葱 辣辣地好惹味之余 口感仲好丰富!肉酱内有丝丝肉碎 粒粒生洋葱爽口 带小小辛辣味 完全估唔到生洋葱可以咁容易接受 仲可以令到成个味道升华左⠀ 中间既荷兰肠正正常常⠀芝士只有薄薄一层 食落比较低调 如果再多啲就好啦 买完先发现 原来有得+$10加热熔芝士 芝士控不妨试下⠀热狗亦加有黄芥末 适量既酱汁 令热狗食落几湿润 整体黎讲 几惹味 口感丰富 推荐⠀▪️澳式风情热狗 $38比起澳洲风情 我会想叫佢做夏威夷风情多啲 是关佢加左千岛酱同菠萝热狗用上纽纶堡肠 外皮煎得几脆身⠀菠萝好多汁 食落亦更清新⠀当中亦加有烟肉碎 但咸香味唔算太突出⠀整体食落同样湿润 味道唔会好单调 不过重口味人士就钟意辣肉酱个款多啲⠀▪️细

热狗 +$12至升级套餐⠀

热狗用上纽纶堡肠 外皮煎得几脆身⠀
菠萝好多汁 食落亦更清新⠀
当中亦加有烟肉碎 但咸香味唔算太突出⠀

▪️细薯条⠀
粗身薯条 实心足料 但系薯条真系唔系几适合外卖 就算焗返都唔系好脆身 都系即刻食开心啲⠀
整体而言 性价比都算几高 热狗足料 大约$50就有一个套餐 重口味人士表示 火焰芝士辣肉酱值得一试