2020-06-28 3868 浏览
之前上网成日都见到一个好精美嘅小食拼盘,可以话系打卡神物,经过明查暗访之后终于知道系呢间餐厅嘅出品。离远已经见到这间餐厅,五感六觉这几个字真系好型,的确亦都系呢一间餐厅所注重嘅嘢,无论系环境食物质素同味道亦都系非常讲究。餐厅环境都非常高贵,亦都有啲打卡嘅地方例如话系呢个花花墙。餐牌选择都唔少。有日式嘢亦都有西式。话说我哋都系偏向西人,所以今次就一于叫一个小食拼盘同埋汉堡。Snack Combo有九种小食加埋嘅一个小食拼盘。就噉睇已经好靓。当然食物质素亦都不负众望。我最钟意嘅就系佢嘅苏格兰流心蛋,完全做到外脆内软嘅感觉。位于中间嘅三文鱼仔亦都好鲜甜,烟三文鱼亦都包𠮶啲青瓜落去感觉更清新。细小既和牛汉堡亦都充满肉汁。同埋识喐手嘅我哋就最钟意食炸鸡喇。红葱炸鸡汉堡拼薯条。汉堡嘅分量非常之大,亦都十分足料,炸鸡可以话系大大件,加上佢有个独特嘅红葱汁,加埋个项目嘅酸酸甜甜噉非常开胃。另外佢都配上薯条同埋沙律,亦系一个唔错嘅选择。Mid Summer女朋友一见到呢杯嘢已经话想叫。因为佢成杯真系好靓,仲用个量杯嚟装住,饮落去水果味十分突出。Earl grey milk tea 餐厅另一个招牌饮品。虽

餐厅环境都非常高贵,亦都有啲打卡嘅地方例如话系呢个花花墙。

Snack Combo

红葱炸鸡汉堡拼薯条。

Mid Summer

Earl grey milk tea
餐厅另一个招牌饮品。虽然佢嘅卖相好似杯珍珠奶茶,但系会饮得出好香浓嘅茶底,满满嘅黑糖味道,仲有饮品面头嘅芝士奶盖,加起上嚟嘅感觉好特别。

总结,呢间餐厅的确系玩五感六觉,色香味环境俱全,waitress 态度亦有礼,诚意介绍大家嚟呢度食嘢。
  • Snack Combo