2018-12-01
Happy Friday放工同男朋友落太子食晚餐用app订台,六点入坐有五折优惠(餐饮除外)收工时间早既好处哈哈~因为唔太肚饿,所以净系叫咗一份菲力牛扒、羊架仲有黑松露巴马臣芝士薯条,半价后只系$122 每人六十蚊真系抵到烂~依度系自助落单形式,入到去侍应会帮你安排座位,记低座位no就可以自己出去点餐黑松露巴马臣芝士薯条$38 折后$19佢地嘅薯条用上粗薯条,炸得唔会太脆,带少少软身(唔系淋身个只😂)系我钟意嘅口感💕但面头巴马臣芝士略嫌有点少,下面既薯条都沾唔到芝士,而黑松露酱就系蛋黄酱加一pat黑松露俾你自己捞均食,望落唔多黑松露但其实都有足够香味既~西餐厅食个黑松露薯条成日都$68-$78,所以佢就算原价$38其实都唔贵😋美国安格斯菲力牛扒$98 折后$59佢地既餐点好快就上到台,应该系因为一早已经慢煮煮熟,有order时只需轻煎同撒上调味慢煮2小时既菲力牛扒,面头撒上香草同蒜头同黑胡椒,简单调味,唔洗任何汁酱已经好好食。一切就爆哂肉汁,牛肉唔韧,好浓既肉味👍🏼正呀👍🏼法式羊架 $108 折后$54我未食过慢煮既羊架,本身系以为会煎香先上,所以望落个面头咁粉嫩,都有d怕食唔惯。点知
用app订台,六点入坐有五折优惠(餐饮除外)
收工时间早既好处哈哈~
黑松露巴马臣芝士薯条$38 折后$19
美国安格斯菲力牛扒$98 折后$59
法式羊架 $108 折后$54
我未食过慢煮既羊架,本身系以为会煎香先上,所以望落个面头咁粉嫩,都有d怕食唔惯。点知食落又ok㖞,佢慢煮用上12个钟,有羊味之余唔会好大膻味🤤不过佢既羊架脂肪比较多,我要切走哂先食得安心😂至于个薄荷酱都同出面有少少唔同,甜味较重,似果酱多d
另外叫左鬼佬手工啤酒$45同柠檬汽水$30
啤酒系男朋友点既,我就无饮到啦,佢话入口比较淡口,但麦味都浓,混杂少少香草/花香味,饮落都唔错可以一试👍🏼
依餐水准高之余,用左半价优惠仲要好平~$200蚊都唔洗,食得非常开心👍🏼👍🏼👍🏼
附上Menu,简单易睇,一版睇哂有咩食😋