位于铜锣湾嘅牛舞,装修走木系小清新,光线明亮,环境非常舒适,可以同时享用烧肉及涮涮锅放题,一次满足两个欲望🤭今次主要食烧肉😋🐮牛舞拼盘呢个拼盘,不得了👍🏻 非常出色,有唔同牛嘅部位,油花纹理靓仔,牛肉味浓郁·入口软腍而油脂丰腴,Yummy🤤🥩其他肉类另外,我吔都叫咗啲羊肉片、牛大肠(烧汁)、澳洲牛腹肉,超新鲜,食到好满足😏🦀甲罗烧蟹盖内放满蟹膏,超级足料😍本身极重蟹味,啖啖蟹黄味超香,蟹膏似蓉一样,入口绵密。将蛋浆倒入蟹膏,令蟹膏变得更有黏稠感,整个口感更加丰富❤️简直大爱海鲜类🦪其他海鲜就叫咗青口、鲍鱼同韩国蚝。全部都系好新鲜,无腥臭味,只只size 都好大,完全唔会话敷衍你😌刺身🍣刺身叫咗三文鱼、鲷鱼、希灵鱼、北寄贝、墨鱼、日本甘虾、带子、八爪鱼,类种繁多,全部都鲜甜味美😌最后想讲嘅系店员服务态度超好,而我最欣赏喺餐厅抽气系统好好,著住冷衫去 · 但食完出黎完全无油烟味😙环境🌟🌟🌟🌟🌟食物🌟🌟🌟🌟🌟服务🌟🌟🌟🌟🌟
🐮牛舞拼盘
🥩其他肉类