2008-04-05 6 浏览
星期四晚, 清明节前夕收左工, 打算同老婆食餐\好少少的, 于是再来维苑呢间维苑我以前都帮衬过几次, 食物一般, 但地方唔错环境系元朗西餐\厅来讲, 确实几ok的起码卡位够多, 大家都坐得舒服, 但除此之外, 并无其他可取之处睇完印刷精美既餐\牌之后, 拣左一个安格斯牛小排$83 六成熟另外一个大虾牛柳餐\ $88 五成熟餐\汤够热, 另外面包亦够热, 涂上牛油, 好食主菜来啦安格斯牛小排, 两条上, 超多筋, 结果我食左一条半, 咬到牙都软, 放弃左, 只系食晒配菜既著条, 椰菜同粟米(相片内的小碟, 就系咬唔到既筋)大虾牛柳, 牛柳好\"林\" 因为落左超多松肉粉, 搞到好似食紧湿水面包甘, 大虾亦系霉的, 所以老婆食左一口虾肉, 亦无再食落去餐\茶- 冻柠茶, ok招呼- 超渣坐低无人俾水, 之后叫佢\一杯冻水同一杯热水, 来左一杯热水之后就无左影到我地叫餐\饮时同佢\反映D食物质素好差, 侍应居然同我讲, 台上有意见表, 叫我自己填, 今时今日甘既服务态度真系....因为我食紧个所谓安格斯牛扒做紧PROMOTE, 所以有同等价值既现金券送, 但我无要, 因为打算以后都唔再
星期四晚, 清明节前夕
收左工, 打算同老婆食餐\好少少的, 于是再来维苑
呢间维苑我以前都帮衬过几次, 食物一般, 但地方唔错

环境系元朗西餐\厅来讲, 确实几ok的
起码卡位够多, 大家都坐得舒服,
但除此之外, 并无其他可取之处

睇完印刷精美既餐\牌之后,
拣左一个安格斯牛小排$83 六成熟
另外一个大虾牛柳餐\ $88 五成熟

餐\汤够热, 另外面包亦够热, 涂上牛油, 好食
主菜来啦

餐\茶- 冻柠茶, ok

招呼- 超渣

因为我食紧个所谓安格斯牛扒做紧PROMOTE, 所以有同等价值既现金券送, 但我无要, 因为打算以后都唔再来帮衬甘差既餐\厅