约左三五知己去饮野, 今次第一次黎。上网睇过相, 环境唔错, 但去到又唔系太特别, 只系有几张枱会转色, 周围都系树, 本身间bar个位置已经俾周围既建筑物封住, 好焗!!!装饰既树更令周围焗上加焗!!!当晚有minimum charge, 每位$200, ok la, 实饮到!!!我地分别叫左红酒, 啤酒, cocktail...酒黎既时候已经觉得奇怪, 点解无杯垫, 心谂唔通环保, 算啦, 跟住无理!!!𠮶晚天气真系好热, 冻饮好快就溶, 成枱都湿唒, 我忍唔住终于问waiter拎杯垫, 佢唔清唔楚话要问人, 之后回覆我地系无杯垫, 用开纸巾... 咁都无计啦....饮到咁上下, 成枱都系杯, 又有好多湿哂既纸巾, 等左好耐都完全无人收!!!我又忍唔住叫个waiter帮我地收一收, 我地几个满脑子都是问号, 点解一间5星级酒店服务竟然系咁, 连执枱都要叫既?人开始少, 大家都饮到咁上下, 系时候埋单....叫左埋单后等左好耐都无人理, 心谂: (下, 已经走左好多人喇㖞, 仲要等?) 咁我就当然吹一吹啦, 吹完之后, 有个应该系菲律宾藉既waiter竟然发我地脾气, 拎住几本要埋既
约左三五知己去饮野, 今次第一次黎。

装饰既树更令周围焗上加焗!!!

我地分别叫左红酒, 啤酒, cocktail...

点解一间5星级酒店服务竟然系咁, 连执枱都要叫既?

人开始少, 大家都饮到咁上下, 系时候埋单....
拎住几本要埋既bill book, 好大力掉落放水烟张枱度, "啪"一声, 企系水烟枱既职员都 "O" 哂咀,
跟住佢拎住我地张单行过黎, 好无礼貌掉张单落我地张枱度,一句thanks都无,
𠮶刻我地真系嬲到火屎, 真系连钱都唔想俾, 咁当然无可能啦,
我地放低钱后, 怒气冲冲就咁走左....

我从未试过去饮野会咁嬲, 谷住满肚子气, o系5星级酒店你当然会expect佢会有好既service,
而家唔好话service, 仲竟然要受气, 如果佢地有原因, 我地绝对接受,
但绝对唔系将脾气发泄系顾客身上, 呢间5星级既酒吧, 根本只系大排档既服务,
一定无下次