2024-07-22 256 浏览
尖沙咀牛魔高质烧肉餐厅🥩🍻,推出左🔸$588 🔸五周年星级烧肉套餐🥩🤩今日同朋友系尖沙咀揾野食,经过见到,🤩$588,2人前,好吸引😍, 好钟意食烧肉既我地,谂都唔使谂,我地就入左去,睇到餐牌,性价比好高👍🏽😋杨樱花虾🦐豆腐豆腐布满木鱼丝,大大粒,炸得松脆,豆腐里面又好滑,好好食🩵全天然西班牙豚肉五花腩🐷五花腩肥瘦均匀,仲有韩式豆酱配埋, 😋 仲钟意烧到少少窿边 ,好惹味🐮美国和牛封门柳🐮美国和牛牛板腱🐮香葱薄切牛舌平时钟意食烧肉🥩既精髓就系呢几款🤩三种牛既唔同部位,各有口感😋 ,入口即溶 ,各有特色🙆🏽‍♀️烟熏苹果木松露他他🍎🐮一打开樽盖有烟熏雾出嚟🌫️,店员教我地, 将苹果丝,香葱,松露同蛋黄倒埋一齐捞埋佢,就食得, 食落去,肉质嫩滑🤤🤤肉碎松露和牛炒饭🍚本身好钟意食松露,炒饭黎到好香,食埋做个结尾好满足🥰饮品巨峰提子梳打🥤梅酒🥃性价比咁高🌟,大家都唔好错过,快啲黎试下牛魔既星高级优惠啦🤩🤩🤩
尖沙咀牛魔高质烧肉餐厅🥩🍻,
推出左🔸$588 🔸五周年星级烧肉套餐🥩🤩
睇到餐牌,性价比好高👍🏽😋
杨樱花虾🦐豆腐
豆腐布满木鱼丝,大大粒,炸得松脆,豆腐里面又好滑,好好食🩵
全天然西班牙豚肉五花腩🐷
🐮美国和牛封门柳
🐮美国和牛牛板腱
🐮香葱薄切牛舌
平时钟意食烧肉🥩既精髓就系呢几款🤩
烟熏苹果木松露他他🍎🐮
肉碎松露和牛炒饭🍚
本身好钟意食松露,炒饭黎到好香,食埋做个结尾好满足🥰
饮品
巨峰提子梳打🥤