同朋友庆生🎂😝见到好多人介绍呢间中环的周末自助午餐 每位$488加一,提早订坐的话仲有Openrice折扣, 心水清嘅朋友记得提早预订!🦞🦐海鲜精选包括有龙虾、龙虾、青口、蟹钳及螺🦞🦐海鲜食落好新鲜,唔会有雪藏味,而且供应好丰富!系中环来讲,味道好高质下,在场有好多人会拎龙虾食,睇嚟好道龙虾嘅粉丝都唔会错过呢一间午餐😻😻🧀前菜 - 芝士如果系钟意食芝士嘅你,可以试埋佢有两至三款嘅芝士,同平时酒店水准差唔多,不过款式唔算好多🤣🥗沙律有林林总总嘅沙律,偏好健康嘅你可以喺度试到唔同款嘅沙律,有好多款系未试过嘅,酱汁非常特别!基本上每款都试过,觉得烟三文鱼同吞拿鱼个款几好食,值得推介吞拿鱼𠮶款,因为平时吞拿鱼个款出街食都要百几蚊一碟!🍕 Pizza你喺度梗系要试佢数一数二嘅Pizza ,呢度嘅Pizza,有五款要即叫即做嘅,你会见到佢有个好大嘅炉,师傅会即刻磋完之后放落去焗,然后再送上枱!选择有Margherita pizza、火腿蘑菇、BBQ烤鸡、四重芝士和意大利辣肉肠,今次我哋试咗Margarita同意大利辣肉肠,味道都唔错,佢个饼底几好食!可以值得一试💗🍰🧁🥧🍮甜品爱好甜品嘅你,梗系唔可

🦞🦐海鲜精选

🧀前菜 - 芝士

🥗沙律

🍕 Pizza

🍰🧁🥧🍮甜品
爱好甜品嘅你,梗系唔可以错过最后嘅甜品!呢度甜品款式都几多,有两款系蛋糕包括朱古力同白朱古力,另外有两款系苹果批同水果挞,同埋必选嘅焦糖布甸同Tiramisu😋呢度嘅蛋糕同挞偏甜,比较prefer食焦糖布甸同Tiramisu,入口好滑,系食过香港数一数二嘅味道!

整体来讲环境几舒服,因为晏昼唔算好多人,而且喺兰桂坊嘅中心非常容易揾到,侍应态度幽默,服务超好!同埋原本只包一杯嘢饮但系应该见朋友生日同我哋想叫,结果送多咗一杯俾佢🥹