SAVVY

2024-12-16 2662 浏览
今日朋友带咗我去海港城食brunch buffet,估唔到𠮶度有间餐厅Savvy亚洲特色餐厅入面好大好靓同酒店buffet有得fight😎沙律菜好新鲜🥗虽然海鲜唔太多,但系龙虾都几多膏同埋肉弹牙,另外仲有唔同嘅沙律冷盘都几有亚洲特色。热食有唔同嘅嘢拣,烧牛肉都几好食不过有少少老,仲有沙嗲串烧。另外因为有印度厨师去煮,所以佢嘅butter chicken同beef curry都煮得几好食,配上脆口嘅naan好夹🍖最特别系有雪糕车,见到好多小朋友都争住要食🤣佢系会有抹茶雪条,跟住俾你拣可以放唔同嘅配料上去🍦我就比较贪心,朱古力、花生、七彩糖针我全部都要,食落都几好食。