2024-05-07 3264 浏览
#chuchu食在中环 #chuchu食在上环📍 COA亚洲No.1酒吧‼️之前见到朋友星期五六去排成2个钟,就打消左去饮下嘅念头,不过🐷同朋友平日咁啱食饭见到即刻过去用app排队,食食下其实已经到,不过staff call左🐷留枱,食完饭啱啱好,等多一张就到,唔洗10分钟左右就入去了!入到去果然名不虚传,环境好chill 💡佢哋用nota Q排队,不过就一定要即场scan code(因为佢个qr code会reload),大家可以去scan完先系附近食啲嘢!—————————————————————❣️Ancho Highball $128SALTED PLUM• TEQUILA BLANCO - ANCHO CHILE • HOUSE GUAVA SODA第一啖有fruity嘅味道,墨西哥名物安丘辣椒,唔辣但会有辣辣哋嘅感觉比较peppery,好有创意,几好饮!.❣️La Paloma $128WORM SALT • TEQUILA • MEZCAL •GRAPEFRUIT CORDIAL • LIME • LE GRAPEFRUIT SODA比较fresh,唔会太strong,比较易入
#chuchu食在中环 #chuchu食在上环
📍 COA

入到去果然名不虚传,环境好chill

❣️Ancho Highball $128

❣️La Paloma $128
比较fresh,唔会太strong,比较易入口,加上杯口用左worm salt所以饮落会咸咸哋

💬 比起中环好多酒吧性价比高,又冇伏!如果唔系要排队,一定成日嚟!

不专业评分
👅好味指数: 8.5/10
💰性价比: 9/10
👍🏻推荐: 9/10
—————————————————————
🏡地址: COA (中环)
中环善庆街6-10号华善楼地舖
🕑营业时间: 18:00-01:00(星期一休息🚫)
#chuchu饮酒
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie