2022-10-31
🔅Lonely Paisley 🔅深水埗🔅异国菜🔅@lonelypaisley 有亡灵节event!比万圣节更好玩💕 有好好饮亡灵节cocktail,同埋特别menu! 我叫左一个 Shiso Margarita ,由紫苏叶做三个层次嘅味道,一个系普通margarita 但带咸味调味,一个系一啖咬落叶同酸酸甜甜一齐饮,最后是捞匀一齐饮,非常好玩又好饮不过讲到更有特色嘅调酒,我就好推介呢个 life and death! 佢系有好重烟薰味嘅灯酒,加上墨西哥辣椒碎,酸甜又有烟熏香味,一试难忘🥰同埋我觉得更加配合主题🥰佢都有特别食物Menu,包括墨西哥玉米片,墨西哥夹饼等等~不过我哋都系钟意食佢个伊朗香料炖羊腿多啲~事关佢香料味特浓,羊肉又炖特好稔,而且唔系度度食到!所以我哋每次都会去食一只☺️🫣餐厅依旧有异国特色,不过亡灵节嘅介绍同埋摆设就好可以打卡啦💕💕 好好玩!另外我哋都买咗支乌克兰啤酒,又再支持下战争中嘅被侵略者😭Lonely Paisley网上订座即赚Rice Dollars 网址: https://s.openrice.com/QrbS0bDSA00~uZ5MGAA地址: 深
佢都有特别食物Menu,包括墨西哥玉米片,墨西哥夹饼等等~
另外我哋都买咗支乌克兰啤酒,又再支持下战争中嘅被侵略者😭
Lonely Paisley
网上订座即赚Rice Dollars
地址: 深水埗福华街182-186号怡华阁地下A号舖
电话: 98890250
=====================
#黄色经济圈 #深水埗黄店 #深水埗美食 #深水埗 #异国风情 #香港特色餐厅 #香港好去处 #香港餐厅 #亡灵节 #亡灵节女郎 #墨西哥卷饼 #特色调酒 #cocktails #cocktail #hkfood #hkfoodie #hkig #hkfun #hkgirl