2021-12-01
Angel Paradise CBD Afternoon Tea 🧚♀️享受仙子乐园CBD下午茶 ❤️入座后店员同我哋抽magic card,我抽中咗薰衣草,当刻需要relax🤣喺卡上滴上专属精油,一边陶醉于薰香之中一边享受下午茶,仲可以写下愿望挂喺墙上面。🦋☁️Dreamy Tea 云雨香茶 将CBD大麻二酚同有机菠萝椰子茶结合,配上棉花糖云雨,创意梦幻之作!🦄Sweet 甜点: 🥣Healthy Fruit Yogurt Angel Cup 水果乳酪天使杯最钟意呢个健康Yogurt杯!透明杯子附有翼子耳,乳酪杯中有干莓、燕麦片、果仁~食完都觉得好健康~🥰🍫CBD French Chocolate Cake CBD法式朱古力蛋糕朱古力蛋糕加了CBD精油,朱古力味几浓郁湿润度十足蛋糕!🍫🧇English Muffin (with Rose Jam)英式松饼配玫瑰酱,细细个提子松饼够松化,配上甜度极低嘅玫瑰酱,味道刚刚好~🧇Savoury 咸点: 🥐Omni Pork Croissant 新猪肉牛角包采用Omni Pork夹喺牛角包中间,几创新嘅小点🥐🥪Butterfly Cup (Mini
入座后店员同我哋抽magic card, 我抽中咗薰衣草,当刻需要relax🤣喺卡上滴上专属精油,一边陶醉于薰香之中一边享受下午茶, 仲可以写下愿望挂喺墙上面。🦋
Sweet 甜点:
朱古力蛋糕加了CBD精油,朱古力味几浓郁湿润度十足蛋糕!🍫
Savoury 咸点:
🥐Omni Pork Croissant 新猪肉牛角包
采用Omni Pork夹喺牛角包中间,几创新嘅小点🥐
🥪Butterfly Cup (Mini French Sandwich and Madeleine)
迷你法式三文治 玛德琳蛋糕
三文治仔外层脆脆,贝壳形状玛德琳蛋糕够哂可爱~🥪
店主仲推出香薰口罩贴,可以贴喺口罩度。抗疫同时闻到香薰味道放松自己。
DK Cuppa Tea 仙子乐园CBD下午茶 $298@1 +10%