2013-08-04
幸得各位好姊妹记得夏沫生日, 专登约齐大家一齐享受一个休闲假日。最开心系一个岩岩落机唔够训都有黎, 一个专登系上海飞返黎, 真系好开心~好开心~我地定左系 W Hotel 试试佢个 High Tea ~夏沫真系好享受同朋友一齐既时光~ 几个女仔一齐讲一齐笑~ 好快就过左个下午~真系希望呢种日子, 可以"年年有今日"。讲下佢个 Tea Set $398 两人份, 我地 6 个女仔, 都系叫左一份都食唔晒~ 好抵食啊~不过部份女仔唔好甜, 都系自在聚聚旧~睇左以上呢张相, 系咪即刻好肚饿呢? 哈哈~~色彩好丰富~ 一定有一件岩您口味~因为每样只得两件, 所以唔系件件都有试过~夏沫选左件三文鱼包住既, 几好味啊~ 不过呢件竟然系得一件,各位姊妹都冇得试~ 唔好意思啰~ 俾我食左~^^~夏沫当然唔会放过朱古力个件啦, 好好好好味啊~ 入面既朱古力味好浓好香, 但又唔算甜啊~ 正~我地另外又叫左 D 小食, 叫左 Mini Burgar 好得意啊~夏沫唔系太钟意佢包面上既果实, 好硬好难消化~ 唔喜欢~薯条都几好味, 有少少辣味, 可惜唔系好够味, 多番少少 salt 会更加好~
我地定左系 W Hotel 试试佢个 High Tea ~
真系希望呢种日子, 可以"年年有今日"。
不过部份女仔唔好甜, 都系自在聚聚旧~
睇左以上呢张相, 系咪即刻好肚饿呢? 哈哈~~
色彩好丰富~ 一定有一件岩您口味~
因为每样只得两件, 所以唔系件件都有试过~
各位姊妹都冇得试~ 唔好意思啰~ 俾我食左~^^~
夏沫唔系太钟意佢包面上既果实, 好硬好难消化~ 唔喜欢~