2019-06-22
«服务周到»餐厅橱窗位置睇落入去真系唔觉餐厅容纳到30-40人左右,入到去就了解到,餐厅楼底高,感觉舒服,客人主要讲普通话/英文,亦见到有人入去只系找朋友饮野,任添热茶,服务费加一。 食完晒嘢职员将西瓜送上嘅时候,会连埋一杯热茶 ,呢个服务好贴心,like。«厚切豚肉定食298元(180g)»中国内地猪肉入口价格上升,但系仍然无阻日式餐厅,进口猪肉情况, 呢个厚切豚肉仍然系保持大大块厚身,一直以来都系咁吉列。 坚持用新鲜芝麻畀客人自己亲自磨碎加上猪扒汁去享用, 最爱的是餐厅提供冷冻丝状椰菜食,同吉列系最佳配搭,职员每半个钟就会主动问客人要唔要加添。 面豉汤都standard,另有蚬肉,鲜甜 。定食set: 前菜/ 汤 / 西瓜 / 椰菜丝 / 饭«滑蛋吉列猪扒定食 228hkd»仲意吉列猪扒口感,要尽快将蛋及猪扒分开 ,牛扒汁及洋葱好夹,连珍珠米食,慢慢享受,味道多,轻轻的紫菜丝系饭上吊味。定食set: 前菜/ 汤 / 西瓜 / 椰菜丝 / 饭«秘制日式鸡肉汤 36hkd»原价56蚊,定食面豉汤转日式鸡汤, 比原本面豉汤大碗日式鸡肉汤底部亦都好留住面豉味汤底,足料。«胶原蛋白刺身沙律
«厚切豚肉定食298元(180g)»
«滑蛋吉列猪扒定食 228hkd»
«秘制日式鸡肉汤 36hkd»
«胶原蛋白刺身沙律 168hkd 推!»
可以加配酱汁选择多,西柚汁/ 紫菜汁/ 猪扒汁,食物用材也多,包括生菜,青瓜,番茄,透明啫喱,2件特大厚切Salomon,tuna, 鱿鱼,鱼子,抵食,够fresh
定食: 面豉汤
胶原蛋白刺身沙律
厚切豚肉定食298元(180g)
滑蛋吉列猪扒定食