2018-04-06 307 浏览
成日经过朗豪坊都想食好耐 因为啲野食真系好吸引🤤 虽然喺咁热闹既商场既一角 但环境感觉好舒适 所以今日决定同朋友喺度享受下午后小时光女人对于甜品真系无法抵抗🤭咁多选择 样样都想食啊真系!呢个蜜瓜芭菲望落劲吸引 所以忍唔住嗌咗个雪糕我地拣咗两沟 一半牛乳一半抹茶 一次过满足晒两个愿望😌 雪糕真系冇得弹🤤 系劲滑 同埋好浓好浓既牛乳味同抹茶味 而蜜瓜果然系日本直送 同平时食开既唔同 非常香甜!我同朋友都系抹茶控 梗系要嗌返个日本宇治抹茶轻食有雪糕,抹茶海绵卷,红豆,白玉丸子同埋蜜饯栗子 劲丰富海绵卷入面仲有红豆蓉令到成个海绵卷大加分啊跟set仲有杯饮品添!一边喺度high tea一边同朋友倾计 简直系人生一大享受啊同埋好满意呢度既服务 店员见我拎住好多野 主动问我洗唔洗帮手 之后帮我拎咗个蜜瓜芭菲埋位 太贴心啦🙈

女人对于甜品真系无法抵抗🤭咁多选择 样样都想食啊真系!

蜜瓜芭菲

呢个蜜瓜芭菲望落劲吸引 所以忍唔住嗌咗个

日本宇治抹茶轻食

我同朋友都系抹茶控 梗系要嗌返个日本宇治抹茶轻食

有雪糕,抹茶海绵卷,红豆,白玉丸子同埋蜜饯栗子 劲丰富

海绵卷入面仲有红豆蓉
令到成个海绵卷大加分啊

跟set仲有杯饮品添!
蜜瓜芭菲
日本宇治抹茶轻食