2022-05-23
同闺蜜好耐无见啦,早前约咗佢一齐去上环DK Cuppa Tea叹个梦幻下午茶,顺便庆祝母亲节。DK Cuppa Tea呢个梦幻下午茶系「幸福之约」,真系梦幻而精致。呢个tea set仲有个特别既地方,就系食tea之前会有香薰治疗师教我地点样放松身心,先抽一张magic card,配合其香薰油,放松心情,慢慢享受下午茶既梦幻时刻。-幸福之约-咸点美食有珍宝北海道带子薯蓉、法国蜗牛、番茄水牛芝士、莎乐美肠奶酪馅饼,惊喜万分。甜点就有彩虹马卡龙、迷你甜甜圈、Tiffany Blue Scone配玫瑰果酱、Tiffany Blue & Baby Pink马卡龙同一杯「天使之雾」,充满梦幻甜美色彩。饮品系Soothing Love薰衣草朱古力有机茶配合香薰治疗师嘅精油,更有效舒缓压力和情绪。最后唔好咁心急离开,记得填埋问卷拎礼物。
-幸福之约-
饮品系Soothing Love薰衣草朱古力有机茶
配合香薰治疗师嘅精油,更有效舒缓压力和情绪。
最后唔好咁心急离开,记得填埋问卷拎礼物。