2017-04-07 155 浏览
今日约左个好耐无见既大学朋友见下面倾野大家都未食lunch, 谂住求其食D 野,点知佢带左我黎呢间食Panini有室内,也有室外座位每人拣左一分份三文治, 然后share 食Toast classico, 多士烘得均匀又香脆; 虽然材料比较单调,只有ham 和两种芝士: Edamer及比较浓味27个月Parmigiano Reggiano芝士但半溶状态的芝士令整个Toast classico 加分,而ham的味道少少咸,味道其实一D都唔单调因为朋友想食多肉,拣左Montagu,果然无拣错,牛肉份量几多,配上新鲜蕃茄,火箭菜,柠檬,橄榄油三文治砌成心型,几有心意Montagu涵料虽然比Toast classico 丰富,但最后同朋友一致觉得还是比较喜欢Toast classico饮品叫左杯Iced chocolate, 无预期的好,刚冲出黎唔够冻,味道不够浓朋友叫左杯咖啡不过唔记得影为食要多个Tiramisu, 超松软,cream 的比例较重,又香又滑,食完都唔会觉得滞,有水准价钱虽然比较贵, 不过坐得几舒服,静静倾下偈都唔错
今日约左个好耐无见既大学朋友见下面倾野

有室内,也有室外座位
每人拣左一分份三文治, 然后share 食

Toast classico, 多士烘得均匀又香脆;

Toast classico

三文治砌成心型,几有心意

Montagu
Montagu

朋友叫左杯咖啡不过唔记得影
Iced chocolate
Tiramisu
价钱虽然比较贵, 不过坐得几舒服,静静倾下偈都唔错
午餐
Tiramisu