2020-06-17 153 浏览
之前有朋友推荐过位于青衣哩间当下,咁岩去青衣买野,顺便去试下,我同男朋友系地铁站行过去大概10-15分钟左右,如果唔想行可以搭巴士过去,2个站系翠怡花园落ok,好易稳,我同男朋友大概7点左右去到,个时未有太多人,过佐7点半人已经开始多,所以最好打电话book佐位先,…………香港人,加油…………入到去装修感觉好复古,而且好干净,我同男朋友叫佐个2人套餐炭烤智利黑毛猪排:以为好细🤣,原来份猪扒好大份,我地叫佐8成熟,猪既质感唔会太拫,好易入口!而且配既酱好夹,食落去又唔好流!配份薯角都好多,2个人食完全够😌有卡邦尼意粉:一上台就闻到好香,令到食欲大增😍而且唔会太蓅,口感都唔错,如果个面再煮淋d就更正,(个人口味比较钟意霖d既面)🤣瑞士鸡翅:有蜜糖鸡翅同瑞士鸡翅选择!蜜糖我怕太甜,所以选择佐瑞士鸡翅、鸡翅好入味,好嫩滑,下次再试下蜜糖鸡翅🤣田园沙津:黑醋汁沙津劲好大兜🤣唔知以为系主食🤣 食到食唔嗮. 好健康开胃最后会有甜品:抹茶雪糕同朱古力雪糕,如果多几款雪糕可以选择就完美拉😍
好易稳,

…………香港人,加油…………

入到去装修感觉好复古,而且好干净,我同男朋友叫佐个2人套餐

炭烤智利黑毛猪排:

有卡邦尼意粉:

瑞士鸡翅:

田园沙津:

最后会有甜品:
抹茶雪糕同朱古力雪糕,如果多几款雪糕可以选择就完美拉😍