1K
2021-12-09 40 浏览
琴晚激嬲A姐,所以今日揾间餐厅氹吓佢开心先得!特登揾咗呢间位于铜锣湾嘅Barg,除咗餐厅有情调,环境座位非常舒服之外,但重点系价钱唔算贵,而且食物有质素,听讲食物好味会令人心情靓啲,咁A姐就唔会嬲我啦!橄榄蒜油餐包一坐低,店员就会奉上矿泉水同餐包,餐包会烘番热,所以够香脆软熟!配餐包唔系用牛油,反而用上蜡烛烘热住嘅橄榄蒜油,保持温度同香味。意式白酒煮蚬扁意粉啲蚬好大只呀!而且份量一啲都唔少,数埋有12只,蚬肉厚身,涨卜卜非常肥美!扁意粉挂满汁,带有淡淡酒味,但又唔会太抢,整体嚟讲,非常creamy!烤德国咸猪手猪手预先切开碎上,所以食嘅时候非常方便!猪手皮炸到脆卜卜,至于肉质非常嫩滑甘香,整体嚟讲唔会太肥。如果怕腻嘅,可以连埋伴碟嘅酸菜同苹果蓉一齐食,就更加滋味。

橄榄蒜油餐包

意式白酒煮蚬扁意粉