2018-07-19 99 浏览
同朋友喺圆方睇完戏之后,就落左黎食甜品睇到display既蛋糕都已经心心眼不过圆方呢间方店无咸食既,只有甜品仲有既系呢度系半自助形式既,睇岩拣好就去counter落单,之后再等ok之后自己拎店内亦有提供冷水同热水俾人客自己斟用我呢日就拣左杯抹茶芭菲黎叹下卖相已经好吸引!!抹茶雪糕软滑,抹茶味浓,配上既红豆蓉不过甜,白玉烟韧,抹茶蕨饼更加系无得输,食完真系好满足而朋友就要左杯焙茶芭菲,望落都好正好丰富呀,试左啲佢既焙茶雪糕,同抹茶一样都系香滑浓郁除左芭菲之外,我地仲要左份烘茶卷蛋一齐share焙茶卷蛋有好浓既焙茶香,蛋糕软绵,焙茶忌廉打得细滑~水准甚高个抹茶蕨饼真系好正,所以最后都忍唔住手买左盒返归,等屋企人都可以试下,同佢地一齐开心share------------------------------食物质素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最优)价格水平:💰💰💰(5💰最贵)环境装修:✨✨✨(5✨最好)服务态度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)整体评分:❤❤❤❤❤❤❤❤(10❤满分)是次评论及分数视乎进餐当天的品质而订,亦同为个人观感:)------------------------------
同朋友喺圆方睇完戏之后,就落左黎食甜品

睇到display既蛋糕都已经心心眼

不过圆方呢间方店无咸食既,只有甜品

店内亦有提供冷水同热水俾人客自己斟用

我呢日就拣左杯抹茶芭菲黎叹下

卖相已经好吸引!!

除左芭菲之外,我地仲要左份烘茶卷蛋一齐share

食物质素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最优)
价格水平:💰💰💰(5💰最贵)
环境装修:✨✨✨(5✨最好)
服务态度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整体评分:❤❤❤❤❤❤❤❤(10❤满分)
是次评论及分数视乎进餐当天的品质而订,亦同为个人观感:)
用餐时段
下午茶