👯同朋友食生日饭🎂就去咗出名多美食嘅九龙城揾食啦!大家都钟意食日本菜!行过见到呢间装潢好有日式气氛🇯🇵而且门口嘅活海鲜已经召唤紧我哋🤭🤭所以行动一致冲入去开餐!. ✨ 澳洲龙虾两食 $338 (原价$638)真激安嘅特价优惠‼️只龙虾上枱仲识郁架‼️分成两半分别做为🦞刺身&🦞龙虾汤!. ✨二人会席 $868套餐非常丰富👏🏻👏🏻我哋食到捧住个肚😂🔹蟹子沙律(清新前菜) 🔸刺身三款两切(有三文鱼, 剑鱼腩, 八爪鱼!厚切鲜甜👍🏻👍🏻) 🔹烧肉(四款) (各四件) 🔸日本和牛西冷A4(雪花纹理清晰!高质肥美!) 🔹顶级牛小排(牛味浓🐂肉质软嫩!) 🔸牛舌心(厚切!入口大满足❤️) 🔹日本黑豚西冷(油脂丰盛🐽片片邪恶!) 🔸日式炒杂菜 ( 纤维丰富🥬有椰菜, 紫洋葱等)🔹鳗鱼炒饭 (珍珠米炒得好干身👌🏻仲有粒粒鳗鱼肉) 🔸甜品 (忌廉小泡芙 两件) . ✨ 炸日本芝士年糕(2件) $32热辣炸起🔥芝味x烟韧年糕口感 同时攻陷口腔!滋味呢!!. ✨ 盐烧三文鱼头 $88原个巨型三文鱼头烧得金黄焦香😚😚每咬一啖都食到鱼油渗透嫩滑鱼肉之中!!.✨ 巨峰提子梳打 $28炭酸汽泡+清甜巨峰滋味🍇爽口解暑!!.
✨ 澳洲龙虾两食 $338 (原价$638)
✨二人会席 $868
套餐非常丰富👏🏻👏🏻我哋食到捧住个肚😂
🔹蟹子沙律
(清新前菜)
🔸刺身三款两切
(有三文鱼, 剑鱼腩, 八爪鱼!厚切鲜甜👍🏻👍🏻)
🔹烧肉(四款) (各四件)
🔸日本和牛西冷A4
(雪花纹理清晰!高质肥美!)
🔹顶级牛小排
(牛味浓🐂肉质软嫩!)
🔸牛舌心
(厚切!入口大满足❤️)
🔹日本黑豚西冷
(油脂丰盛🐽片片邪恶!)
🔸日式炒杂菜
( 纤维丰富🥬有椰菜, 紫洋葱等)
🔹鳗鱼炒饭
(珍珠米炒得好干身👌🏻仲有粒粒鳗鱼肉)
🔸甜品
(忌廉小泡芙 两件)
✨ 炸日本芝士年糕(2件) $32
热辣炸起🔥芝味x烟韧年糕口感 同时攻陷口腔!滋味呢!!
✨ 盐烧三文鱼头 $88
✨ 巨峰提子梳打 $28
炭酸汽泡+清甜巨峰滋味🍇爽口解暑!!
而家仲有🎊开业七周年幸运大轮盘🎊
每枱有一次机会转转试试运气🤭🤭
寿星友人转中咗✨冲绳生啤 六杯🍻🍻🍻
🥰见证小确幸!令用餐愉快度升级!!
(值得一赞🤝🏻呢度嘅店务员劲生鬼有礼🤝🏻)