2023-03-19
整间餐厅都以和室作设计,真系好似去咗日本咁!墙上仲有一啲猫猫壁纸!虽然系pancake 专门店,但系🍵茶类饮品/雪糕非常出色,用咗日本空运优质茶叶,茶底特别浓郁顺口不涩,推荐!⭐️和栗mont blonc $158外层🌰栗栗子蓉堆成一座山丘咁,卖相真系好吸引️,里面就拣咗朱古力pancake 同焙茶雪糕栗子味道香浓幼滑,焙茶雪糕亦都好出色,对比之下pancake 就感觉没有那么湿润⭐️和牛汉堡班戟 $158呢度嘅pancake 甚至有咸食!咬落去层次口感丰富,有和牛汉堡、芝士,薯饼、生菜同原味pancake,pancake 甜度很低,所以咸甜之间取得很好平衡⭐️绿茶富士山 $48⭐️焙茶富士山 $48今次试咗两款signature茶饮,富士山顶层系400次荼底奶盖,下层系浓郁日本牛奶,睇落去真系有啲似富士山🗻❤️因为用咗奶盖方式,同普通matcha latte 唔同,口感特别fluffy 同creamy~ 茶底同牛奶比例啱啱好,味道同样突出
⭐️和栗mont blonc $158
⭐️和牛汉堡班戟 $158