2014-11-02
荃湾广场睇完戏想食西餐又吾知边间好。见到对面有间装修吾错既西餐厅。入去试下....轻音乐同坐既位置吾迫。感觉良好。待应好快比餐牌同水2个人叫左3样野转2个餐再追加1个甜品水牛城鸡翼($48):差不多十蚊只。味道还可。鸡翼比较细只。餐汤、包、沙律和饮品(主菜加$38):包有惊喜(蒜茸包加提子包)薯仔汤都浓,吾系求其餐汤。沙律菜都新鲜。咖啡只可说普通味道冇特别香草烟三文鱼意大利粉($108):三文鱼份量一般。味道吾浓。清清地食香草味。意粉软硬适中香煎带子粟米意大利饭($108):带子都新鲜大只。但粟米系边食完都吾知。饭都适中口感。份量不多焗玉桂菠萝金宝伴雪糕($53):成餐饭最亮点!好有玉桂同菠萝味。面既粒粒脆口又吾觉滞..雪糕易溶但够滑总体黎讲吾错。每人$220还可接受。同老板都好健谈同坐得舒服。期待下次黎食老板推介既鱼同牛扒!
2个人叫左3样野转2个餐再追加1个甜品