呢间店主打系100%澳洲和⽜,而更加过瘾就系客人可以DIY材料配搭,然后 Chef Lemón 上身,亲自炮制自己既套餐,真正既「自己汉堡自己煎」,要几成熟?要心形定长方形,全部由自己话事,老老实实,有时食野除咗讲野食好唔好味外,成个食野既体验都好紧要,可以一路煎一路食,我自己就觉得新奇兼有趣啦!今次我就选择咗波萝烟肉和牛汉堡扒,因为我叫二人套餐,所以重有一个芝士泡豚丼饭、沙律、泡菜同面豉汤。先讲吓个波萝烟肉和牛汉堡扒先, 汉堡扒上菜时就系球状既,咁自己可以按自己喜好逐次切出⼀⼩团,然后放在高温既⽯⾯上轻烤,大约三四秒就翻一翻,本身澳洲和⽜既⾁味都好浓既,食落第一口就feel到松软多汁的牛肉。如果可多D口味,就可以试下将波萝同烟肉和烟肉加埋汉堡扒一齐煎,等汉堡扒可以吸收下波萝同烟肉既精华,味道真系非常唔错。唔好睇个汉堡扒球好似好细个,只系轻轻按压,将肉平均分布系⽯⾯上,其实都可以烧到好多次。 波萝烟肉和牛汉堡扒芝士泡豚丼饭顺带一提,店员真系几好服务,食到咁上下会主动帮你换走旧石。总括黎讲呢,如果你是汉堡控,又想试下自己整 (系屋企净系要清洁呢下可能已经令好多人却步),就真系绝对唔可以错
 波萝烟肉和牛汉堡扒

芝士泡豚丼饭

顺带一提,店员真系几好服务,食到咁上下会主动帮你换走旧石。总括黎讲呢,如果你是汉堡控,又想试下自己整 (系屋企净系要清洁呢下可能已经令好多人却步),就真系绝对唔可以错过呢间福冈汉堡扒。不论系是食物既口感定系服务既质素,都带比人一次非常唔错既体验。
  • 波萝烟肉和牛汉堡扒