2021-09-29 56 浏览
又揾到个打趸嘅好地方了😍😍即日食即日出post 除咗系因为好靓,仲因为想连续3个post都系咖啡🤎去到门口见到个Menu写住嗌三文治就免费送一杯latte☕️即刻心心眼😍杯latte 原价 $42 所以佢呢一个promotion真系好抵🥐三文鱼芝士三文治 $65用上牛角包再三文治更加加分🥐🥰烟三文鱼🍣芝士🧀同埋生菜🥬都系铺满晒喺整个牛角包🥐系唔系得中间位置先有 牛角包嘅口感松化软熟 我喜欢😋☕️French Latte 哗 好开心呀!好可爱呀🐱系第一次见喵嘅拉花图案🥰🥰影完相一轮 都系唔舍得饮佢🤣仲有 今日惊喜嘅系 当我饮到一半嘅时候 因为阳光折射入嚟cafe 我枱上面有道彩虹🌈😳😳劲兴奋!另外 虽然店舖细细地 但系员工嘅服务态度系不错 主动帮你摆放好食物 见你食完帮你收起 叫你继续慢慢坐 而且不设+1服务费🥰等我下次拎部laptop过嚟先😆
又揾到个打趸嘅好地方了😍😍

🥐三文鱼芝士三文治 $65