人均$150 食旺角有情调cafe🍽生日唔知去边度食好,纪念日又去边好?🥳想食好少少,又唔想太贵🤑又想有啲feel嘅餐厅😘呢间帮到你!澳洲顶级西冷🥩 $138牛肉有肉香🐮,食落有肉汁🥩唔会over cook 👨‍🍳 牛味浓,但份量较细😅 唯有食薯菜🥔帮补下🤣龙虾汁🦞蟹肉🦀意大利粉 🍝$108出乎意料地好食🤩龙虾汁好鲜甜,蟹肉份量多🦀意粉挂汁,食落软硬适中,令人好想一啖一啖继续食落去😍但份量都系比较少,系女仔一个人份量😯芒果乳酪奶昔沙冰🍹$43芒果味唔太浓,饮落酸酸甜甜,少少奶香,但小编唔太钟意因为觉得芒果味🥭有啲假😂求其特饮🍹 $38🍓strawberry , blueberry, cranberry, 🍋lemon, soda呢杯饮品感觉有啲复杂😹佢呢就包含咗以上几种嘅水果同埋梳打水🧊饮落其实有啲药水味,唔太好饮👎🏻芝士蛋糕🎂 free上OpenRice订咗嘅时候只要标示系生日🍰嘅话就会送你一个芝士蛋糕或者朱古力蛋糕。只是蛋糕意外地好食,芝士味🧀浓而且软滑😍真系好唔错👏🏼环境方面,座位唔太多,需要订座较好。地方位于旺角,喺正麦花臣球场对面所以比较容易揾到路。服务态度方面, 呢间餐厅唔
人均$150 食旺角有情调cafe🍽

澳洲顶级西冷🥩 $138

龙虾汁🦞蟹肉🦀意大利粉 🍝$108

芒果乳酪奶昔沙冰🍹$43

求其特饮🍹 $38
饮落其实有啲药水味,唔太好饮👎🏻

芝士蛋糕🎂 free

服务态度方面, 呢间餐厅唔太多服务员,所以佢哋都比较忙。落单同埋最单嘅情况都有,但佢哋算几好礼貌。所以以呢个价钱来讲唔会要求咁多😂

总括而言,喺旺角揾到一间平价高质嘅西餐Cafe,人均$150就落楼嘅餐厅选择唔多😯。最重要嘅系佢嘅食物质素几好🤗小编个人认为佢嘅意粉🍝,意大利饭🍛同埋蛋糕🎂嘅质素都超水准✨,反而扒类🥩饮品类🍹就可以唔使叫🥳

人均消费:$150

#amico1890 #龙虾汁蟹肉意大利粉#澳洲顶级西冷 #求其特饮 #旺角美食 #旺角西餐 #旺角平价 #旺角cafe #旺角必食 #旺角餐厅
生日蛋糕
澳洲顶级西冷