2023-03-13
因为周末嘅朋友聚会而行过新都会, 大家约咗一齐食下午茶, 当然好多餐厅都逼满人,有d又唔太好坐。行到去高层见到依间茶泰, 刚刚好两点钟下午茶时间见到非常之抵食又有得即时入座,就大胆求其一试! 讲真以依个价钱Tea set连饮品$45-55(无服务费), 只求有个位坐低歇脚倾计聚下,无咩期望,可能正因为呢个原因我完全冇失望,而且仲喜出望外食物选择都可以, 主要以面食、饭、串烧、炸物为主! 茶餐份量好足够,而且馅料酱汁几多、薯条超级香脆!两位茶水姐姐服务友善, 朋友问咗佢哋几个问题都好迅速帮忙e.g 调位、要热水、menu(原来收咗系枱底), 我都准备写review时先知呢间分店好多负评, 所以想藉此平反一下,相信餐厅最近真系有改进到~(见到menu有中英文字)原来呢间茶泰同itamomo意乐餐厅属同一集团品牌, 属舒适的快餐店, 仲有轻食可以即时外带!