2023-12-02 236 浏览
之前上网问网友见到呢间舖头,可以带宠物有汉堡同埋有咖啡饮都有一啲唔系咖啡嘅产品性价比唔差于是放假就带埋毛鞋出嚟去海滨公园行一行就去食brunch啦我哋初头以为系一间有室内位置嘅舖头其实佢主要为做外卖门口有两张枱可以带埋毛孩嚟炸鸡汉堡个芒果汁同个包好夹,唔会话好heavy,个竹炭包个味有少少似餐包甜甜地评:8/10 今次冇试到任何咖啡试咗一杯,荔枝醋梳打感觉唔错,但系荔枝味略嫌淡,可以叫店员再加荔枝醋。另外嗌咗个原味窝夫开心果酱On side,个窝夫原来有少许玉桂味微甜再点埋个开心果酱好好味。 平时完全唔会拣有玉桂味嘅嘢嚟食,嗱呢个系好轻微,都俾左少少内里软林林无咪俾犬囡吃🧇🧇🧇🧇佢吃完再添😅😅😅😂个开心果酱好好味,佢杰身得来又唔系好假𠮶种,有开心果碎加埋,有层次,可以再叫店员加, 评9/10。总体感觉唔差,秋冬嚟就啱啦,因为夏天冇室内位置热死。打卡向门面就几好,相反另一边就系对住城市花园平台,啲人不停咁行嚟行去隔离仲要有间超市。
之前上网问网友见到呢间舖头,可以带宠物
有汉堡同埋有咖啡饮
都有一啲唔系咖啡嘅产品