2019-10-25
#周年纪念 #日本 #居酒屋话哂要报答我亲爱的野兽男朋友一直都咁锡我💏猎狗识做带佢食好d食豪d!💃🏻一入到去就已经见到两枱都系日本人全程日文🇯🇵咁好似去左日本有feel !我就知我无拣错la🇯🇵🤓仲有日本直送海鲜餐牌😋-席前小食 带子裙边未叫野食~野兽已经大赞带子裙边有心思加左青瓜、蟹柳海蜇🤩-枝豆+ 鸡泡鱼干 #回头率 100%鸡泡鱼干真系神级!!必定要食!🥰热辣辣香到飞起ge烧汁再加上鸡泡鱼干系新鲜嫁!口感系软身!🤤完全同neway唱k唔同!另一返风味😛!-#刺身 拼盘🍣吸引咩都想食索性问下师傅可唔可以帮手执 但最紧要有猎狗最爱海胆haha牡丹虾、海胆、蚝、三文鱼、赤身、鲷鱼.....🦑🦐🐬🐠海胆鲜甜味 好幸福ah仲要加埋....上面有 金箔 高级到爆!😊🤤真心第1次系日本餐厅食蚝 估唔到上面有少少柚子青柠味 海水味少d 甜味又重d😋😋赤身口感柔韧好新鲜 一d根都无-三文鱼子军艋🍣d三文鱼子系我个口度开party咁🥳爆哂汁~好残忍但真系好鲜🤪-#清酒 煮蚬🍶野兽特登叫比我^^因为知我最中意食蚬鲜甜又无沙 蚬肉仲系只只肥肥大大揸车唔叫得酒~🍺我地两个系咁争住饮个汤ha🍶-串烧 #盐烧
话哂要报答我亲爱的野兽男朋友一直都咁锡我💏
猎狗识做带佢食好d食豪d!💃🏻
一入到去就已经见到两枱都系日本人全程日文🇯🇵
咁好似去左日本有feel !我就知我无拣错la🇯🇵🤓
仲有日本直送海鲜餐牌😋
席前小食 带子裙边
未叫野食~野兽已经大赞带子裙边有心思加左青瓜、蟹柳海蜇🤩
枝豆+ 鸡泡鱼干 #回头率 100%
鸡泡鱼干真系神级!!必定要食!🥰
#刺身 拼盘🍣
牡丹虾、海胆、蚝、三文鱼、赤身、鲷鱼.....🦑🦐🐬🐠
赤身口感柔韧好新鲜 一d根都无
串烧 #盐烧牛舌 (厚切)🍢
牛味爆登 香又松化 仲要弹牙🍢
食到呢度野兽忍唔住大赞师傅出色仲同师傅倾下计🤣
师傅仲问我地饱未食唔食雪糕送比我地🤩🍦
小店就系充满爱同人情味!估唔到倾倾下会送比我地食 仲要系原个椰子
原个#椰子雪糕🥥🍦 (野兽劲R返黎haha)
成个椰子仲要连壳非常有特色👍🏻👍🏻
椰奶味重浓 又香又滑好creamy 口感同一般雪糕完全唔同 非当值得!多谢师傅请我地 🙇🏻♂️🙇🏻♀️
🥰🥰🥰🥰
最钟意系就小店 钟意坐几耐倾下计谈谈情又唔会怕食到够钟就要走
香港的日式 #人情味
🙂
PS:目测20个位 记得book定 仲有同师傅倾计有机会有野醒你
其实可能因为个雪糕令我更力动力同share 😍
猎狗推介指数:( 5分为最高)
鲜味:✔✔✔✔✔
舒服:✔✔✔✔✔