2023-02-09 1038 浏览
因为平时都好少会入去坐低食,经过屋企人介绍知下次做一次之后就成日去啦,酸辣米线要问佢攞餐牌,大肠腩肉好出色,佢米线𠮶只质地好特别幼身少少同埋好滑,每次都忍唔住要叫,啲配料肉碎都好好食,一定要试当你去过两三次佢就会认得你记得晒你饮咩食咩☺️早两日试咗车仔面,汤底偏甜味道都几好,但系河粉个质感有啲奇怪佢同平时唔同系一条条长方形,魔法炒乌冬好正,腌尖嘅男朋友都话好食,餐厅比较残如果有洁癖嘅就唔啱啦,坐喺度食嘢一路见到好多人买外卖全部都系熟客行过啲街坊都会打招呼倾偈,人情味好,有一次食食吓突然之间送咗几只卤水鸡翼过嚟话佢请我地食,跟住隔离唔识嘅食客话系咁㗎呢间嘢,有阵时会随机攞啲嘢出嚟请我地食🤣