2017-07-16 86 浏览
约左朋友行西九,次次都食food court有d闷,今次就简左呢间试下一入到去,铺头好干净,企理伙记好nice咁同我地推介有咩好食。竟然有鸭肉!!仲有腩肉牛肉等,简两款都只系$35!! 超抵呀我同朋友share一碗米苔目,叫左鸭肉,贡丸同云吞。三个𩠌都好正!鸭肉肉质好soft, 仲好香鸭味,个人极力推介麻辣牛肉好好味!!有得简辣既程度,我叫左小辣,底下仲有粉丝索哂d精华,正呀!醋茄卖相好靓,一d都唔酸,好香蒜头味,又大块!个人超中意!Q弹豆腐佢唔系普通既豆腐,食落有d似鱼腐,超弹牙。再加埋d七味粉,正呀!饮品都有好多款选择,比较健康同养生,同埋佢唔算太甜,好过饮汽水多多声啦!整体黎讲我对呢间铺头非常满意,环境干净,伙记友善,食物性价比非常高。会再光顾

一入到去,铺头好干净,企理
伙记好nice咁同我地推介有咩好食。

麻辣牛肉

醋茄
卖相好靓,一d都唔酸,好香蒜头味,又大块!个人超中意!

q弹豆腐

Q弹豆腐