2021-06-06 944 浏览
一家大细黎食,已经提早打电话去book出边木棚位,去到又话比人book晒,安排我地坐外面其他位,成个篷都无灯要靠隔离d灯照先睇到野,环境已经非常恶劣,仲要举极手都唔会有员工睇到你!叫左几个菜,条鱼明明一早搬左出黎,但又一直都无人拎,全部都拎其他菜上台!好啦!同佢地讲咁唔要啦,成餐饭都食完咁济,取消单啦咁,佢地话有架啦跟住再搬条鱼黎!好心唔够人就请多几个啦!得几个人做野点service到咁多枱客我地一家人食泰屋好多年,至少有十年以上,但sorry真系唔会再黎,食物唔系好食,价钱亦唔系特别平,以前都会keep住间唔中黎下都系因为一家人凑埋bb觉得呢到坐得都舒服,而家直头失望