2023-07-09
今日黎观塘揾食,见到地铁站附近开左呢间三文治🥪铺头,见到里面都几多人,于是过黎试下好唔好食我地三个人叫左几个三文治share 1️⃣Oppa炸鸡🍗铁板三文治💰52里面有甜辣buttermilk 炸鸡、熔岩芝士、腌渍萝卜丝、泡菜等,口感丰富,同埋无咩胃口时候食啱晒,好开胃🥰。三文治用左蛋黄酱同埋烧烤酱,食落整体个包甜甜地,辣味得好少,好多人都啱食😊2️⃣咕噜咕噜脆鸡铁板三文治💰62炸鸡系即刻炸起,咬落去肉汁丰富,本身惊会好干身,但里面馅料丰富,有菠萝、熔岩芝士🧀️、番茄🍅同埋他他酱同特制奇妙酱,好fresh 😍😍3️⃣日本白桃吉士忌亷法式吐司🍞💰58吐司浸满蛋液,好香蛋味,配上好creamy 嘅吉士,同埋清甜白桃,几好食👍吐司上面仲有云尼拿雪糕🍦,啱晒夏天食4️⃣伯爵茶鲜奶咖啡💰42咖啡味道香浓,伯爵茶味道都突出,两者好夹,加上本身嘢饮唔会太甜,唔错👍5️⃣粒粒蜜桃🍑柠檬特饮💰38呢杯好有惊喜,蜜桃同柠檬估唔到好夹,味道酸甜开胃,食完三文治饮好舒服😌消费价钱:3人💰252,人均💰84结论:(5个⭐️为满分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️性价比:⭐️⭐️⭐️⭐️回头指数:⭐️⭐️⭐️⭐️餐厅名称:HAND3AG 餐厅地址:观塘开源道64号源成中
我地三个人叫左几个三文治share
1️⃣Oppa炸鸡🍗铁板三文治💰52
2️⃣咕噜咕噜脆鸡铁板三文治💰62
3️⃣日本白桃吉士忌亷法式吐司🍞💰58
4️⃣伯爵茶鲜奶咖啡💰42
5️⃣粒粒蜜桃🍑柠檬特饮💰38
消费价钱:3人💰252,人均💰84
结论:
(5个⭐️为满分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
性价比:⭐️⭐️⭐️⭐️