2024-01-09 141 浏览
约左屋企人一齐黎食系尖沙咀嘅新竹园轩,听讲好抵又好美味😋,特别过嚟同婆婆试试佢😎🔰流沙奶黄包🔰十分流心💛系我由细到大最钟意食嘅流沙奶黄包,婆婆一见到有即刻点俾我食,好窝心呀,每一啖都系爱!入边啲馅流出嚟嘅时候,仲见到有烟㗎!但系食落又唔会辣亲嘴,超好味。🔰 冻药膳凤爪 🔰十分美味❤️鸡外皮软熟,充满鸡既鲜味,充满骨胶原滑溜无比,连埋药膳既香气,养生又好味。🔰话梅冻猪手🔰十分滋味💜 婆婆至爱猪手。婆婆都算新潮唔怕食冻野,佢话好味嘅嘢唔可以错过!系充满骨胶原既猪手!外皮软嫩,内部多汁。话梅调味带有微微嘅酸甜味。咬落去时,酸甜味同猪肉鲜美相互融合,不但口感出色,而且香气四溢,婆婆话绝对值回票价。🔰 香煎萝卜糕🔰十分香口🧡份量十足,香香既萝卜糕味,配上餐厅既辣椒酱,不能停手!婆婆大爱!煎到香口金黄,外脆内嫩,令人再三回味。婆婆要求要订位家族饭再食,环境阔落,枱与枱之间有足够嘅空间,食物又好味,好期待再嚟!🙌🏻
🔰流沙奶黄包🔰
🔰 冻药膳凤爪 🔰